Evenimentul a reunit reprezentanți ai celor mai importanți actori implicați în aceste inițiative (Guvernul României, administrațiile locale, instituții publice, furnizori de soluții etc), care au avut ocazia de a face schimb de experiență și informații utile.

Dahua a onorat această expo-conferință nu doar în calitate de participant, ci și ca sponsor principal. Au fost aduse în atenția participanților cele mai inteligente și performante soluții urbane de securitate Dahua, precum și o serie de studii de caz, cu exemple concrete unde aceste soluții au fost deja implementate și și-au demonstrat eficiența.

Alături de reprezentanții Dahua, KMW Systems a stat la dispoziția participanților cu detalii despre soluțiile de securitate expuse, consultanță în vederea integrării acestora în proiecte, precum și cu o serie de bune practici.

"Pentru noi evenimentul a fost nu doar o bună oportunitate de a prezenta cele mai noi și fiabile soluții de securitate pentru dezvoltarea unor orașe inteligente, ci și de a identifica noi oportunități de colaborare. Cei prezenți și-au manifestat interesul pentru a discuta în detaliu despre tehnologiile expuse la stand și modul în care echipamentele Dahua pot fi integrate în proiecte dedicate orașelor inteligente, iar noi le-am stat la dispoziție cu toate detaliile de care au avut nevoie și i-am asigurat de tot suportul nostru", declară Ioana Corugă, director de marketing la KMW Systems.

Evenimentul Smart Cities of Romania a culminat pentru Dahua prin obținerea premiului de "Smart Cities of Romania Champion" pentru Viziune Tehnologică, premiu acordat pentru integrarea, în 2017, a tehnologiilor de Inteligență Artificială în portofoliul Smart City Solutions, pentru creșterea eficienței în asigurarea securității.

Galerie foto Smart Cities 2017