Cu o rezoluție 1080P full HD, smart IR de până la 20 de metri, meniu OSD și microfon încorporat, noile modele sunt ideale pentru proiectele de supraveghere video a vehiculelor.

Camerele auto de la Dahua sunt special proiectate pentru a rezista la șocuri și dispun de conectori AIR pentru a evita eșecul conexiunii cu MCVR-ul.

Cele două modele de DVR-uri auto - MCVR5104, MCVR5104-GCW - suportă înregistrare 1080P real-time, dispun de intrări audio prin HDCVI și alarmă iar datorită carcasei anti-șoc și conectorilor AIR acestea fac față cu succes vibrațiilor specifice întâlnite în aplicațiile de supraveghere auto.

Comunicarea audio bidirecțională este un alt avantaj al celor două DVR-uri auto.

Modelul MCVR5104-GCW are modulele 3G și Wifi incluse, putându-se astfel conecta la o rețea publică de internet și trimite informațiile prin wireless (video, audio, alarmă, GPS). De asemenea, acesta dispune și de GPS, ceea ce ajută la primirea și transmiterea informațiilor despre locația vehiculului, acesta putând fi astfel monitorizat în timp real.

Soluțiile de supraveghere auto de la Dahua pot fi folosite cu succes în cazul autobuzelor, trenurilor și metrourilor, tancurilor industriale sau vehiculelor logistice.

Modele noi:

Echipamente de înregistrare compatibile: