Parteneri de 10 ani


Dahua Technology este de peste 10 ani în România prin intermediului importatorului și distribuitorului KMW Systems și furnizează cu succes echipamente de securitate pentru o gamă largă de proiecte, poziționându-se în topul preferințelor specialiștilor din domeniu. Cu un portofoliu cuprinzător de soluții inovative, Dahua este opțiunea potrivită pentru un număr considerabil de proiecte , precum spații administrative, comerciale, drumuri și poduri, ansambluri rezidențiale, supraveghere video stradală, aeroporturi, gări etc.

“Relația cu Dahua a evoluat mult în acești 10 ani, construind împreună un parteneriat strategic pentru dezvoltarea pieței din România. Atât noi cât și clienții noștri suntem mulțumiți de soluțiile oferite de Dahua, inovația și dezvoltarea tehnologică fiind un propulsor important al acestora”, declară Marius Gavriluță, Manager General KMW Systems.

KMW Systems este unul dintre primii reprezentanți Dahua în Europa, iar colaborarea de peste 10 ani dintre Dahua și KMW Systems este oportună pentru ambele companii. A început prin a fi importator de DVR-uri stand alone, iar în ultimii 10 ani, KMW Systems a preluat spre promovare și comercializare toate soluțiile Dahua, oferind servicii profesioniste tuturor clienților săi”, spune Colin Wang, Managing Director Dahua Technology CEE & Nordic.

Din poziția de prim importator al echipamentelor Dahua în România, KMW Systems a creat în jurul său o comunitate importantă de specialiști care aleg în proiectele lor uzuale soluțiile Dahua, oferind beneficii notabile fiecărui colaborator. Clienții KMW Systems beneficiază de consultanță tehnică și comercială în alegerea celei mai potrivite soluții, suport tehnic gratuit și service rapid, stocuri suficiente pentru onorarea și celor mai complexe proiecte, livrare rapidă și gratuită, materiale informative și sesiuni tehnice gratuite pentru o mai bună înțelegere a echipamentelor și noilor tehnologii.

KMW Systems își propune menținerea trendului ascendent cunoscut până acum pe piața din România, implicând resursele necesare susținerii unui mediu de afaceri competitiv și profesionist pentru industria soluțiilor de securitate.