Interfon IP cu Audio

Vezi noutățile și promoțiile din gama de videointerfoane IP!

Pentru un plus de securitate și acces controlat acum vă punem la dispoziție un model de interfon (VTH2201DW) cu posibilitatea de apelare în grup, deblocare de la distanță și integrare alarmă. Acesta dispune de microfon și difuzor încorporate pentru o comunicare bidirecțională, 5 butoane capacitive (panică, volum +/ -, preluare apel, deblocare), iar alimentarea se poate face direct prin cablu UTP, folosind switch-ul VTNS1060A .

Luna iunie vine de asemenea și cu un kit de videointerfonie wireless la un super preț! Soluția cuprinde postul de interior VTH5221DW și postul de exterior VTO2111D-W și asigură o securitate sporită, flexibilitate și eficiență.

În oferta KMW Systems găsiți modele variate de interfoane pentru home use, videointerfoane modulare pentru vile și apartamente și videointerfoane de bloc. Acestea sunt ideale pentru securizarea apartamentelor, vilelor, blocurilor, spitalelor, clădirilor de birouri etc.

Mai multe informații despre avantajele videointerfoanelor Dahua găsiți și pe blogul KMW .

*Oferta este valabilă până la finalul lunii iunie 2019. La produsele din această promoție nu se mai aplică alte reduceri suplimentare.

Oferta se adresează exclusiv firmelor autorizate de Poliția Română pentru instalarea echipamentelor de supraveghere.

Echipamente din oferta curentă:

vth2201dw

Post Videointerfon Ip exterior
 

Detalii VTH2201DW

vth2201dw

Kit Videointerfonie IP VTH5221DW & VTO2111D-W

Detalii Kit videointerfonie

vth2201dw

Posturi Videointerfonie IP exterior

Detalii posturi exterior

vth2201dw

Posturi Videointerfonie IP interior

Detalii posturi interior