Speed Dome-uri IP mobile

Testează noile modele de Speed Dome-uri IP mobile de la Dahua!

Acestea vin cu multiple avantaje printre care amintim posibilitatea asigurării unei supravegheri video temporare în zone în care este necesară o siguranță sporită (evenimente, zone cu risc ridicat) sau în cazul unor incidente ce necesită o evaluare rapidă a situației și pemit în același timp un răspuns rapid din partea autorităților.

Cele două modele de Speed Dome-uri (MSB-L200 și MSB-L200-B) sunt prevăzute cu o talpă de prindere magnetică ce permite poziționarea acestora pe cupola mașinii, asigurând astfel o mobilitate și o eficiență ridicată.

Speed Dome-urile mobile asigură o performanță ridicată datorită senzorului și rezoluției (1/1.9" 2 Megapixeli CMOS), precum și datorită zoom-ului optic 30X și true WDR-ului 120dB. IRul la 100 de metri asigură o bună vizualizare inclusiv pe timp de noapte sau în condiții de iluminare scăzută.

MSB-L200 și MSB-L200-B dispun de asemenea de module WiFi, bluetooth, și GPS incorporate, 2 intrări audio, 1 intrare alarmă și ecran OLED, unde se afișează statusul dispozitivului.

Cele două Speed Dome-uri dispun de baterie de litiu inclusă, cu o durată de funcționare de până la 9 ore, iar modelul MSB-L200-B are în plus și o baterie suplimentară.


MSB-L200
Speed Dome mobil 4G

Detalii MSB-L200

MSB-L200
Speed Dome mobil 4G cu baterie

Detalii MSB-L200-B