Noi camere HDCVI full color

Noile camere din gama KMW, KM-539NL-A și KM-539EL-A, au rezolutie video înaltă de 5 MP și senzor performant 1/2.7 inch CMOS cu scanare progresivă, pentru o supraveghere mai eficientă și mai performantă. De asemenea, semnalul audio captat de microfonul încorporat poate fi transmis împreună cu semnalul video prin același cablu coaxial/UTP cu videobalun HDCVI.

Camerele sunt dotate cu tehnologia Starlight ce oferă imagini clare și detalii chiar și în condiții de iluminare extrem de scăzute. Iar cu ajutorul LED-ului alb cald suplimentar, cele două camere KMW sunt capabile să ofere iluminare pe o distanță de 20m și 50m.

Au grad de protectie IP67, pentru protejarea împotriva factorilor externi, precum ploaia și praful. Astfel, camerele sunt ideale atât în aplicații pentru exterior cât și pentru interior, în retail, parcări sau instituții de învățământ.

Mai mult, pe lângă tehnologia Full Color ce asigură imagini clare și colorate pe timp de noapte, KM-539NL-A și KM-539EL-A beneficiază și de 5 ani garanție.

Specificații tehnice:

Cameră HDCVI
Cameră HDCVI Starlight FullColor 5MP

Detalii KMW KM-539NL-A

KM-539EL-A
Cameră HDCVI Starlight FullColor 5MP

Detalii KMW KM-539EL-A