Case de pariuri Mozzart

Având în vedere tipul activității derulate, supravegherea și înregistrarea operațiunilor desfășurate în agențiile de pariuri este absolut necesară, atât pentru protecția personalului angajat, cât și pentru pariori. Se previn astfel atât tentativele de încălcare a dispozițiilor legale cât și diverse alte incidente.

În a doua jumătate a anului 2017, agențiile de pariuri Mozzart au trecut printr-un amplu proces de modernizare a sistemelor de supraveghere. În același timp s-au deschis și o serie de noi agenții în diverse orașe din țară, unde de asemenea s-au implementat sisteme de supraveghere video.

Soluția de supraveghere aleasă 

Securitatea agențiilor de pariuri Mozzart este asigurată cu ajutorul echipamentelor de supraveghere Dahua furnizate de importatorul KMW Systems și implementate de Security Technology Manufacturing.

Au fost alese camere de supraveghere bullet și dome de 2 megapixeli, cu rezoluție 25fps@1080P. Modele alese dispun de smart IR la 20, respectiv 30 de metri ce aduc avantajul ajustării intensității LEDurilor cu infraroșu în funcție de distanța la care se află obiectul supravegheat. Astfel, se elimină provocările legate de supraexpunere sau de imagini foarte luminoase.

Cele două camere utilizate sunt dotate cu funcție Day/Night (ICR) ce asigură imagini calitative atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte când existe diferențe semnificative de lumină. În plus, modelele dispun de AWB, AGC, BLC, DWDR, 2DNR ce echilibrează culorile, reglează automat gradul de luminozitate pentru obținerea unor imagini clare și îndepărtează zgomotul de imagine.

Camerele de supraveghere sunt conectate la echipamente de înregistrare pentabride cu 8 și 16 canale video Full HD și înregistrare la 1080P. Acestea au avantajul de a fi compatibile cu cele mai populare camere de pe piață - HDCVI, AHD, TVI, CVBS, IP, astfel că modernizarea sistemului de supraveghere deja existent în agenții a fost mult mai facilă.

Întregul sistem de supraveghere implementat în casele de pariuri Mozzart este operat cu ajutorul unor platforme software dedicate, permițând astfel un management foarte eficient.

Soluția Dahua de supraveghere video aleasă pentru proiectul Mozzart asigură cu succes monitorizarea agențiilor de pariuri și luarea măsurilor necesare pentru o bună desfășurare a activității.

proiect Dahua pariuri mozzart
© www.climatecivicsinstitute.org
Dahua proiect mozzart
© old.mozzartbet.ba