IAMU SA Blaj

IAMU SA Blaj este furnizor preferențial pentru Bosch, obținând de-a lungul timpului diverse distincții în domeniul său de activitate.

Având în vedere activitatea complexă desfășurată de IAMU SA Blaj, multitudinea liniilor de fabricație deținute precum și suprafața vastă unde se execuță operațiunile, conducerea întreprinderii a decis îmbunătățirea nivelului de securitate prin implementarea unui sistem de supraveghere Dahua. Sistemul a fost implementat de firma instalatoare Com Electro Service, echipamentele fiind furnizate de importatorul Dahua în România, KMW Systems.

Soluția Dahua aleasă 

Soluția de supraveghere aleasă vizează atât monitorizarea halelor de producție, cât și a spațiilor de depozitare și a căilor de acces. S-au ales atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul clădirii camere de supraveghere HDCVI  de 1 megapixel cu senzor CMOS și lentilă varifocală. Astfel, prin ajustarea distanței focale a lentilei s-au putut obține unghiuri de vizualizare diferite, în funcție de necesitățile de supraveghere locale.

Camerele dispun de infraroșu de până la 40 de metri și de funcție Day/Night, asigurându-se astfel o supraveghere eficientă atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Acestea sunt dotate și cu meniu OSD, camerele putând fi setate și ajustate direct din DVR, facilitându-se astfel utilizarea lor.

Camerele de supraveghere sunt conectate la echipamente de înregistrare de tip HCVR  cu 8 și 16 canale, dotate cu funcție Poziționare 3D inteligentă (Click on image) ce permite controlul camerelor de supraveghere cu mouse-ul, direct pe imagine. DVR-urile utilizate în cadrul proiectului IAMU SA Blaj permit și monitorizare de la distanță, inclusiv vizulizare de pe telefonul mobil, un avantaj extrem de important pentru o supraveghere video flexibilă.

Soluția HDCVI de la Dahua asigură o supraveghere eficientă atât a proceselor tehnologice efectuate în întreprindere cât și a angajaților IAMU SA Blaj, un nume de referință în industria constructoare de mașini și pentru economia românească.

proiect Dahua iamu mecanica fina
© www.iamu.ro
Dahua proiect hdcvi combinat
© www.adevarul.ro