Instituții publice și companii private

Pentru a limita raspândirea coronavirusului, pe durata stării de alertă, toate companiile și instituțiile care își desfășoară activitatea în spatii închise au obligativitatea să asigure controlul temperaturii personalului propriu, vizitatorilor și clienților la punctele de control-acces în incinte.

În acest context, mai multe instituții publice și entități private au ales soluții Dahua de măsurare a temperaturii corporale puse la dispoziție de importatorul KMW Systems și firmele instalatoare partenere.

Menționăm o parte din proiectele unde s-au ales soluții Dahua de măsurare a temperaturii corporale prin KMW Systems:

ISU București, ISU Ilfov, ISU Mehedinți și ISU Covasna – Grup Asclepios SRL

Inspectoratele pentru Situații de Urgență din București, Ilfov, Mehedinți și Covasna au luat măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului prin implementarea unor soluții Dahua de măsurare a temperaturii corporale, ce nu necesită contact direct. Soluția a fost instalată cu ajutorul firmei Grup Asclepios SRL.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia și Fabrica de cherestea HS Timber Production din Sebeș – Diafan SRL

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a implementat cu ajutorul firmei instalatoare Diafan SRL două soluții de măsurare a temperaturii corporale de la Dahua. Se asigură astfel controlul temperaturii cadrelor medicale, personalului auxiliar și pacienților.

Tot prin intermediul firmei Diafan, Fabrica de cherestea HS Timber Production din Sebeș beneficiază de soluția Dahua de măsurare a temperaturii corporale pentru cei peste 600 de angajați.

ISU Iași – Windaco Resources SRL

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași a implementat cu ajutorul firmei instalatoare Windaco Resources SRL o soluție Dahua de măsurare a temperaturii corporale pentru protejarea angajaților și a cetățenilor care se adresează instituției.

Șantier Naval Vard Brăila – Vizitiu Laurențiu Întreprindere Individuală

Cu ajutorul partenerului Vizitiu Laurențiu Întreprindere Individuală, Șantierul Naval Vard din Brăila asigură monitorizarea temperaturii celor 1800 de angajați prin folosirea unei soluții Dahua.

Vox Technology Park – Keystone Textel SRL

Keystone Textel SRL a implementat soluția Dahua de măsurare a temperaturii corporale în cadrul hub-ului de afaceri Vox Technology Park din Timișoara. Sunt utilizate două astfel de sisteme, câte unul pentru fiecare punct de acces în clădire. Soluția Dahua implementată asigură măsurarea temperaturii celor peste 700 de persoane care lucrează în clădire.

American International School of Bucharest – IQ Security Team SRL

American International School of Bucharest a implementat prin intermediul firmei instalatoare IQ Security Team două soluții Dahua de măsurare a temperaturii corporale pentru protejarea elevilor și cadrelor didactice.

Fabrica TMD Friction România

Fabrica TMD Friction din Caransebeș cu peste 500 de angajați asigură controlul temperaturii salariaților cu ajutorul a două soluții Dahua instalate la cele două puncte de acces în clădire.

Avantajele soluțiilor Dahua pentru măsurarea temperaturii corporale

Soluția Dahua pusă la dispoziție de KMW Systems măsoară în timp real temperatura corpului fără a fi necesar contact direct cu persoana a cărei temperatură este măsurată și are o precizie ridicată de ± 0,3°C. Este ideală pentru fluxuri mari de oameni, deoarece măsoară până la 30 de persoane pe secundă, de la o distanță de 3 metri.

Soluția Dahua de măsurare a temperaturii corporale declanșează o alarmă atunci când temperatura unei persoane depășește pragul stabilit ca fiind normal (37.5°C sau o altă valoare stabilită în funcție de temperatura mediului ambient). Se identifică astfel extrem de rapid persoanele a căror temperatură depășește limita normală și care pot indica posibilitatea infectării cu coronavirus. De asemenea, soluția poate activa o alarmă și atunci când detectează persoane care nu poartă mască.

Soluția Dahua de măsurare a temperaturii corporale cuprinde o cameră termică TPC-BF5421-T , un server de analiză video IVSS7008-1IX  sau un NVR cu Inteligență Artificială (NVR5216-16P-I ), un blackbody și o serie de accesorii (alimentator, trepied și un conector).

Pentru mai multe informații despre soluțiile de măsurare a temperaturii corporale din portofoliul KMW Systems vă invităm să ne contactați .