Crama Balla Géza

MINIȘ este o podgorie viticolă renumită din regiunea Aradului ce se întinde pe o lungime de 40 km între localitățile Barațca – Șiria - Mocrea – Șilindia.

Cu o istorie în domeniul vinului de mai bine de 23 de ani, crama Balla Géza Winery s-a remarcat de-a lungul timpului, atât prin calitate cât și prin tradiție. Astfel, în timp, pentru creșterea gradului de siguranță și calitate, Crama Balla Géza a identificat necesitatea implementării unui sistem de supraveghere video în parteneriat cu SISTEM ALARM, companie instalatoare cu sediul în Arad, cu experiență în domeniul serviciilor de securitate de peste 17 ani.

Un sistem de supraveghere este una dintre metodele cele mai potrivite pentru a preveni orice risc de efracție, furt sau vandalizare a proprietății, de aceea, în cazul de față, au fost integrate 19 camere IP din gama KMW cu rezoluție de 4MP.

  • Cameră bullet model KM-IP400SW , DWDR, cu lentilă de 2.8mm și smart IR la 40 metri
  • Cameră dome model KM-IP421C , Starlight, cu lentilă fixă și IR la 30 metri
  • Cameră bullet model KM-IP421TX-AS , Starlight, funcții IVS- detecție mișcare, tripwire, detecție intruși, cu lentilă fixă și IR la 80 metri

Când vorbim de gestionarea înregistrărilor, SISTEM ALARM, a integrat 2 NVR-uri, model KM-NVR7432-4K , cu 32 canale, 4 porturi SATA și stocare de 32TB (4 HDD de 8TB). Interconectarea clădirilor s-a făcut prin fibră optică, astfel, camerele și NVR-urile comunică perfect folosind adresele IP interne.

Modelul KM-NVR7432-4K suportă camere cu AI de până la 12 megapixeli cu IVS (Detecție facială, People Counting, Detecție obiect abandonat/ lipsă, Detecție facială, Tripwire, ANPR) și dispune de 16 intrări și 6 ieșiri alarmă.

Pe partea de rețea, s-a luat în calcul consumul echipamentelor, lățimea de bandă, standard-ul PoE și distanța la care vor fi montate echipamentele. Astfel, au ales să integreze 3 switch-uri POE, cu 4, 8 și 24 porturi.

Attila Molnar, Director Tehnic la SISTEM ALARM, ne-a transmis că sistemul de supraveghere implementat la Crama Balla Géza și-a atins scopul, asigură o monitorizare eficientă a proceselor de producție și de asemenea, asigură securitatea personalului angajat.

În ziua de azi un sistem de supraveghere nu este ceva ieșit din comun, un asemenea sistem este deja popular și necesar pentru toată lumea. Nu trebuie să ignorăm importanța supravegherii atât la interior căt și la exterior

Balla Géza, Director General Balla Géza Winery

Notă:

Acest articol a fost realizat în colaborare cu SISTEM ALARM. Înființată în anul 2005, SISTEM ALARM oferă servicii de securitate de proiectare, instalare și service: sisteme alarmă, supraveghere video, incendiu, control acces etc.

Adresă: Strada Poetului, 101A (cladire Com Nico Motors), Arad.

Galerie foto proiect: