Gymboland, cel mai distractiv loc de joacă

Pentru creșterea gradului de siguranță, reprezentanții Gymboland au decis implementarea unor sisteme de supraveghere video în parteneriat cu UTP Net , firmă instalatoare autorizată.

Educația, creativitatea și siguranța sunt obiectivele Gymboland, astfel, partenerul nostru UTP Net a integrat echipamente HDCVI din gama KMW, în toate cele 9 locații, aflate în cele mai cunoscute centre comerciale din țară:

  • În București- Afi Cotroceni, Mega Mall, Promenadă, Sun Plaza
  • În Ploiești- Shopping City, Afi, Prahova Value Centre
  • În Constanța- Vivo, City Park

Pentru supravegherea locurilor de joacă s-au ales camere de supraveghere dome, modelul KM-200B , cu o rezoluție de 2 megapixeli, IR la 20 de metri și un design discret. Acestea au avut drept scop monitorizarera de ansamblu, dar și a celor care intră și ies din locurile de joacă, precum și identificarea posibilelor încercări de efracție. Un mare avantaj al sistemului de supraveghere video este că răspunde necesității parinților de a ști că își pot lăsa copii în siguranță atunci când sunt la cumpărături sau cu diverse alte treburi.

Toate camerele montate au fost conectate la echipamente de înregistrare cu 4, 8 și 16 canale, modele KM-DVR6104-5M , KM-DVR6108-5M  și KM-DVR6116-5M . Acestea dispun de funcții de căutare inteligentă și funcții IVS (tripwire, detecție intruși, detecție obiect abandonat/ lipsă, detecție facială).

Pentru păstrarea datelor în siguranță, stocarea se face pe Hard Disk-uri cu capacitate de 2 TB, special concepute pentru sistemele de înregistrare video.

La partea de conectică, datorită flexibilității, s-au folosit cabluri UTP și FTP, în scopul protejării împotriva interferențelor externe.

UTP Net a configurat sistemul de supraveghere video, creând utilizatori de tip Admin pentru persoanele autorizate să gestioneze sistemul, putând astfel să vizualizeze imaginile live folosind aplicația DMSS de oriunde de pe telefon.

Având în vedere fluxul spațiului de joacă, sistemele KMW contribuie la protejarea copiilor și angajațiilor, de asemenea, la prevenirea furturilor și a altor incidente.

Notă:

Acest articol a fost realizat în colaborare cu UTP Net. De peste 13 ani, partenerul nostru UTP Net, dezvoltă servicii de instalare și configurare echipamente de supraveghere, rețelistică, sisteme de alarmă, incendiu și control acces.

UTP Net +40 756 060 590 I @utpnet.ro

Galerie foto proiect: