SEPSI VALUE CENTRE - Sfântu Gheorghe

În calitate de companie instalatoare și responsabilă, MNL a integrat anul trecut în centrul comercial SEPSI Value Centre, de la Sfântu Gheorghe, județul Covasna, sisteme de supraveghere video IP din gama KMW și Dahua.

SEPSI Value Centre are o suprafață de 16.900mp, include hipermarketul Carrefour, o zonă de servicii, magazine de fashion, cafenele cu terase exterioare, un food court și 700 locuri de parcare.

În astfel de proiecte, când oferi cele mai sigure condiții pentru clienții și angajații tăi, productivitatea e la cote maxime. În cele ce urmează, vă prezentăm pe scurt, detalii despre integrarea echipamentelor în locație.

Strategia MNL începe la exterior și în parcare, unde au fost integrate camere de tip bullet de 4 megapixeli, modelul KM-IP421TX-AS , cu Tehnologie Starlight pentru imagini de calitate în orice condiții de lumină, WDR (120dB), IR la 80m, Tripwire și Detecție intruși și modelul KM-IP400M  cu Smart IR la 30m și Detecție la mișcare.

Soluția continuă în galeria comercială cu integrarea camerelor mini dome de 4 megapixeli, model KM-IP400C , cu Smart IR la 30m și detecție de mișcare. Mai departe, au integrat atât la exterior cât și la interior Speed dome-uri cu IR la 250m, model SD6CE245U-HNI , ce permit un zoom optic de 45X și un zoom digital de 16X. Speed dome-ul SD6CE245U-HNI beneficiază de funcții speciale precum: Defog, Auto Tracking, Tripwire, Detecție intruși, Detecție obiect abandonat, Detecție obiect lipsă, Detecție facială și Heat Map. Însă, în acest proiect, SD6CE245U-HNI a fost configurat să patruleze între Preseturile presatbilite, acoperind astfel întreaga parcare, iar pentru fiecare Preset au fost activate funcții IVS, inclusiv Auto Tracking.

Totodată, în dispeceratul SEPSI Value Centre, au fost integrate 3 NVR-uri 4K cu 32 canale, model NVR608-32-4KS2 . Acesta înregistrează cu o rezoluție de până la 12 Megapixeli, având lățimea de bandă de 384 Mbps. NVR-ul este capabil de a detecta fețele umane, numară persoane, crează Heat Map, detectează dispariția sau abandonarea unui obiect, face Smart Tracking și Tripwire.

În completare, au ales switch-uri puternice POE de 16 și 24 de porturi, model PFS4218-16ET-240  și PFS4226-24ET-360  și monitoare LCD, FULL HD, de 43 inch cu microfon încorporat, model DHL43-F600 .

În concluzie, utilizatorii apreciază din ce în ce mai mult siguranța, securitatea și fiabilitarea sitemelor active 24/7, 365 de zile pe an. Astfel, sistemele de securitate implementate răspund nevoilor de securitate setate de la bun început de reprezentanții SEPSI Value Centre.

Notă:
Acest articol a fost realizat în colaborare cu MNL Project Security. Înființată în anul 2012, MNL Project Security oferă pachete de activități integrate în domeniul sistemelor de securitate, automatizări şi IT.

Adresă: Strada Ioan Cetățianu 7, Galați.

Galerie foto proiect: