Complex Four City NORTH

Ansamblul este compus din patru clădiri, conține 568 de apartamente pe o suprafață totală construită de aproximativ 80.000m2. Cei ce locuiesc aici beneficiază de o gradină interioară de aproximativ 14.000 mp și de o parcare cu peste 600 locuri, subterane și supraterane, accesul în ansamblu fiind securizat.

Ne bucurăm că Four City NORTH este un proiect în care suntem implicați prin parteneriatul cu Laurențiu Grigoraș de la General Alarm System.

Integrarea sistemelor de securitate la FOUR CITY NORTH a început cu supravegherea video. Echipa General Alarm System a instalat în cadrul ansamblului, în cele mai importante zone, 60 de camere.

  • 16 camere dome, Starlight, 5MP, cu lentilă motorizată și IR la 40m, cu detecție mișcare, tripwire, detecție intruși, model KM-IP521D-Z . Avem 14 în scarile de bloc și 2 în parcarea subterană și deservesc zona de acces în parcare.
  • 25 camere bullet, Starlight cu Inteligență Artificială, 5MP, IR la 80m, cu detecție facială (detecție, snapshot, optimizarea zonei de interes), protecție perimetrală (tripwire, intrare în zonă protejată, detecție vagabondaj, detecție obiect abandonat/lipsă) și people counting (contor trafic, rapoarte zilnice/lunare/anuale), model KM-IP551TX-AS . Acestea deservesc zona perimetrală a complexului.
  • 2 camere IP551TX-AS  și 1 speed dome cu inteligență artificială, Starlight, 2MP, IR 100m, zoom optic de 25x, zoom digital de 16x, model KM-SD225C-IP-AI , deservesc zona de parc din centrul complexului.
  • 5 camere ANPR, cu algoritm de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare încorporat și funcție de control acces, model KM-IP241-LPR-Z , deservesc zonele de acces auto în incinta complexului, generează liste de tipul whitelist (până la 10.000 de numere aprobate) și blacklist.

Toate camerele au fost conectate la 2 NVR-uri cu 32 de canale și AI prin cameră: protecție perimetrală, detecție facială, SMD Plus, video metadate, ANPR, analiză stereo, detecție și recunoaștere facială, model KM-NVR7432-4K .

Fluxul video se vizualizează pe monitoarele din gama KMW de 24 si 32 de inch sau live 24/24 direct pe telefon. Înregistrările rămân în siguranță pe cele 6 HDD-URI Seagate, 2 de 1TB și 4 de 4TB.

Pe lângă echipamentele menționate până acum, la FourCity sunt integrate soluții de control acces și videointerfonie IP, precum:

  • 12 cititoare standalone RFID waterproof, ce permit până la 30.000 carduri valide și 150.000 înregistrări, model KM-CA102RK 
  • 3 cititoare de carduri RFID waterproof, cu funcție watch dog ce nu permit blocarea echipamentului,model KM-CR100 
  • 3 posturi videointerfon de exterior, dotat cu cameră video de 2MP, model KM-VE201P 
  • 1 post videointerfon de interior wireless, dotat cu cameră video de 2MP, model KM-VI703A-WP 

Sistemele alese permit, pe lângă controlul accesului în locuință sau birou, posibilitatea supravegherii video atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte și controlul de la distanță direct de pe telefonul mobil prin aplicația DMSS (disponibilă pe iOS App Store și Google Play).

Pentru un viitor sigur, contribuim responsabil cu soluțiile și echipamentele KMW. Pasiunea noastră pentru profesionalism și eficiență se reflectă în satisfacția clienților noștri.

Notă:
Acest articol a fost realizat în colaborare cu General Alarm System, companie autorizată pentru instalarea sistemelor de securitate.

General Alarm System +40 723 586 807 | generalalarmsystem@gmail.com

Galerie foto proiect Complex Four City NORTH: