Am dat startul evenimentelor din 2019 și sperăm să ne bucurăm în continuare de prezența și suportul partenerilor noștri din toată țara. Cu aproximativ 200 de participanți atât din randul instalatorilor și integratorilor de sisteme de supraveghere video, videointerfonie și control acces, cât și din instituțiile publice și societățile de stat, evenimentul și-a propus să nu fie o simplă prezentare, ci un show interactiv și dinamic, plin de sfaturi și informații utile.

Prezentarea a fost susținută de către Jacek Węglarz – Training Manager Dahua Polonia, iar exemplificarea practică a echipamentelor s-a realizat la standul KMW Systems, unde echipa tehnică formată din Mihai Stanciu – Manager Tehnic KMW Systems și Mihai Slavu – Inginer Suport Tehnic KMW Systems, a stat la dispoziția participanților cu orice informație tehnică au avut nevoie.

Evenimentul a avut o agendă cuprinzătoare în ce priveste avantajele utilizării echipamentelor Dahua și a beneficiilor celor mai noi tehnologii și a culminat cu multe premii surpriză. Printre subiectele atinse in cadul evenimentului amintim:

  • Avantajele folosirii echipamentelor Dahua;
  • Funcționalități ale seriilor Lite, Pro și Ultra;
  • Camere PTZ și Panoramice;
  • Camere Full Color pentru imagini color complete pe timp de noapte;
  • Cel mai avansat NVR cu Inteligență Artificială;
  • Camere termice la prețuri avantajoase.

Mulțumim tuturor participanților pentru increderea cu care ne-au onorat prin prezența lor la eveniment. Urmează o agenda plină anul acesta, așa că rămaneți conectați pentru noi informații!

Galerie foto Starlight Show 2019