Am lansat o gamă nouă de produse!


Experiența acumulată în cei peste 15 ani de când activăm în domeniul securității, buna cunoaștere a nevoilor de securitate din piață și colaborările de succes pe care le avem cu partenerii noștri instalatori au condus la dezvoltarea unor noi direcții în activitatea pe care o desfășurăm.

După cum probabil știți deja, ne pricepem foarte bine să oferim produse de calitate, servicii profesioniste, suntem flexibili și ne gândim mereu la soluții care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri într-un mod cât mai eficient.

A venit astfel momentul lansării unei noi game de echipamente de supraveghere, din dorința de a pune la dispoziția colaboratorilor noștri opțiuni performante de supraveghere pentru o gamă variantă de proiecte de securitate, indiferent de mărimea sau complexitatea acestora. Noile produse pun în centrul atenției instalatorul și ale lui dorințe, pentru o instalare cât mai facilă și o configurare cât mai rapidă.

Echipamentele lansate respectă cu strictețe standardele de calitate cu care v-am obișnuit, au 5 ani garanție, sunt compatibile cu Dahua și respectă protocolul ONVIF.

Noua gamă cuprinde camere de supraveghere HDCVI și IP, de 2, 4, 5 și 8 megapixeli (4K), cu tehnologii avansate Starlight și Full Color și lentilă fixă, varifocală sau zoom.

Înregistratoare sunt multistandard cu 4, 8, 16 și 32 de canale, fiind disponibile inclusiv variante de NVR cu Inteligență Artificială (captură și recunoaștere facială, protecție perimetrală, ANPR, people counting, heat map).

Pentru o instalare completă și profesionistă, nu lipsesc din noua gamă lansată nici accesoriile (switchuri, testere, balunuri, surse de alimentare etc).



Cu ce avantaje vine gama nouă de produse lansată?



Garanție 5 ani – pentru noua gama de camere de supraveghere și echipamente de înregistrare oferim 5 ani garanție. În plus, în cazul în care un echipament se defectează în afara acestei perioade de garanție, iar costul de reparație este minim, echipamentul se repară făra niciun cost suplimentar.

Produse dedicate doar instalatorilor autorizați – noua gamă este dedicată doar instalatorilor autorizați. Echipamentele lansate vor fi gestionate în mediul online într-un mod eficient și controlat pentru a nu afecta în niciun fel activitatea partenerilor noștri.
 

Raport avantajos calitate/preț – Noile echipamente lansate păstrează un echilibru optim între calitate și preț.
 
 
 
 


Produse configurabile – vom răspunde cu ușurință tuturor cerințelor din piață. Avem posibilitatea de a dezvolta echipamente noi, cu caracteristici adaptate pentru diverse tipuri de proiecte de securitate.



Diversitate competitivă – Propunem o gamă ce cuprinde alternative competitive la echipamentele deja existente în piață. În noua gamă se regăsesc produse inedite, produse noi care răspund cerințelor neacoperite încă în acest domeniu.
 

Compatibile cu Dahua Technology – noua gamă lansată este compatibilă cu echipamentele și aplicațiile Dahua. Astfel, soluțiile existente Dahua pot fi completate cu noile produse fără niciun risc.
 



Compatibile ONVIF – echipamentele IP vor respecta protocolul universal ONVIF, astfel că vor fi compatibile și se vor putea integra cu produse de la diverși alți producători.
 




Descoperă noile produse KMW

camere hdcvi kmw
Camere HDCVI KMW

Camere HDCVI KMW

camere ip kmw
Camere IP KMW

Camere IP KMW

dvr pentabrid kmw
DVR Pentabrid KMW

DVR Pentabrid KMW

nvr kmw
NVR KMW

NVR KMW

speed dome ip kmw
Speed Dome IP KMW

Speed Dome IP KMW

accesorii kmw
Accesorii KMW

Accesorii KMW


Pentru mai multe informații și detalii despre gama proprie lansată de KMW Systems,  echipa noastră de vânzări și  echipa tehnică vă stau cu drag la dispoziție.

 Contactează-ne!