Romanian Security Fair 2016

romanian security fair 2016

 

Vă așteptăm la târg!

În perioada 20-22 octombrie 2016, în cadrul Pavilionului Central Romexpo, va avea loc cel mai important eveniment din domeniul securității - Romanian Security Fair.

Evenimentul se anunță a fi de un real succes și va reuni peste 80 de companii românești și străine specializate în domeniul soluțiilor de supraveghere video, control acces, efracție, detecție și stingere a incendiilor.

După o prezență memorabilă în cadrul edițiilor precedente, KMW Systems se alătură și anul acesta demersului Romanian Security Fair. Partenerii și persoanele interesate de tehnologiile oferite de KMW Systems ne găsesc la standul 1, lângă intrare.

”Anul acesta vom fi prezenți la târg cu cele mai noi și inteligente soluții de supraveghere video, control acces și videointerfonie, și vom oferi în același timp posibilitatea celor interesați de a obține informații relevante din domeniu și răspunsuri concrete la provocările cu care se confruntă” spune Marius Gavriluță, managerul general KMW Systems, cel mai important jucător de pe piața importatorilor și distribuitorilor din domeniul echipamentelor de supraveghere video.

Pentru a beneficia de acces gratuit la târgul Romanian Security Fair 2016, vă invităm să vă înregistrați online la această adresă .

După tiparirea documentului ce conține codul de bare obținut în urma înscrierii online este necesar să îl prezentați operatorilor care vă vor întâmpina la intrarea A a Pavilionului Central ROMEXPO.

Vă așteptăm!

Dacă sunteți curioși, vă invităm să aflați cum a decurs Romanian Security Fair 2014 .