Promotie iulie 2022

Luna aceasta vine cu surprize la echipamentele din gama KMW. Profită de reduceri de preț și balunuri gratuite la o serie de camere HDCVI de 2 și 5 MP, și de super discounturi la camere IP și videointerfoane.

Camere full color IP KMW

Continuăm seria promoțiilor preaniversare! De data aceasta vedetele sunt camerele IP Full Color din gama KMW, la care s-au aplicat reduceri de până la 35%.

Echipamente control access KMW Systems

Surprizele preaniversare au început să apară. Profită de reducerea de 10% la gama de Control Acces KMW. Sunt disponibile controlere, cititoare, butoane de ieșire, tag-uri, carduri si alte accesorii.

Videointerfoane pe un fundal care afiseaza o vila

Ai aflat de promoțiile la videointerfoanele KMW? Până la finalul lunii iunie beneficiezi de prețuri speciale la o serie de posturi de interior și de exterior.

Camere de supraveghere dome si bullet pe un fundal alb

Profită de promoția la camerele HDCVI Full Color din gama KMW! Sunt disponibile modele de 2 și 5 megapixeli ce asigura imagini color, cu detalii superioare pe timp de noapte.

Hard diskuri pe un fundal negru

Ți-am pregătit o nouă ofertă specială Seagate!

promotie camere kmw

În luna august 2021, achizițiile la KMW vin cu surprize! Beneficiezi de reduceri de preț la o serie de echipamente HDCVI și IP din gama KMW și Dahua, iar la achiziția modelelor KM-200EP, KM-500EP, KM-200W și KM-500W, balunurile sunt gratuite.

Ti-am pregătit o nouă ofertă specială valabilă până la finalul lunii mai. La orice cameră HDCVI din gama KMW comandată de pe platforma B2B și vei primi balunurile bonus.

ehipamente KMW

Profită până la finalul lunii mai de super reduceri la camerele HDCVI de 2/5/8MP din gama KMW și Dahua. La o parte din modelele disponibile, balunurile sunt gratuite.