promotii balunuri gratuite kmw

Profită de oferta promoțională! La orice cameră HDCVI din gama KMW achiziționată până la 31 iulie vei primi gratuit balunurile.

Ofertă aniversară! Achiziționează echipamente din gama KMW Systems în perioada 9-30 iunie și poți primi cadou o cameră Full Color Starlight, modelul KM-231W.

Noi reduceri la camerele HDCVI de 4MP și 5MP! Dotate cu senzor 1/2.7" CMOS și IR la 20 de metri, aceastea sunt ideale pentru o gamă largă de proiecte de securitate.

Dăm start primăverii cu noi reduceri la o serie de echipamente de supraveghere video HDCVI și IP. Profită de prețurile speciale și fă achiziții profitabile!

Gamă nouă KMW te surprinde din nou! De data aceasta poți beneficia de prețuri speciale la camerele KM-200W, KM-221W și KM-500W. Oferta este valabilă până la finalul lunii octombrie.

Noua gamă de camere KMW vine cu surprize! Achiziționează unul dintre cele 3 KITuri cu camere de 2 sau 4 megapixeli și primești un NVR de 4 sau 8 canale Gratuit!
 

Achiziționează noile KITuri IP PoE de la Dahua la un super preț! KITurile conțin camere dome/ bullet, modelele IPC-B1B20/IPC-T1B20 de 2 MP cu IR la 30m și PoE, NVR1B04-4P cu 4 canale și 4 porturi PoE, HDD și cablu Ethernet.

Profită de reduceri! Ți-am pregătit oferte speciale la XVRurile din seria 4000 și 5000, precum și la o serie de camere de 2 și 5 megapixeli.

Profită de super reducerile de preț la XVRurile din seria 4000. Alege varianta care ți se potrivește: de 4, 8 sau 16 canale.

Super reduceri Dahua și Lichidări de stoc. Profită și alege soluții istețe – camere HDCVI și IP, DVR-uri, Speed dome-uri, Yale și Accesorii.