ehipamente KMW

Profită până la finalul lunii mai de super reduceri la camerele HDCVI de 2/5/8MP din gama KMW și Dahua. La o parte din modelele disponibile, balunurile sunt gratuite.

camere kmw promotional

Profită până la finalul lunii aprilie de super reduceri și balunuri gratuite la o serie de modele HDCVI și IP selectate. Sunt disponibile camere de supraveghe și înregistratoare cu până la 5 ani garanție.

promotie camere kmw

Profită până la finalul lunii martie de reduceri de până la 30% și balunuri gratuite la o serie de camere HDCVI de 2 și 5 megapixeli. Acestea sunt dotate cu lentilă fixă, IR la 50/100 de metri și beneficiază de 5 ani garanție.

promotie seagate hdd

Ți-am pregătit o nouă ofertă promoțională Seagate!

camere supraveghere kmw

Profită de reducerile de preț la camerele IP de 4 megapixeli și NVRurile 4K. Sunt disponibile modele dome și bullet cu IR la 30 de metri și NVRuri cu 4 și 8 canale.
 

promotie dvr-uri kmw

Ți-am pregătit super reduceri la DVRurile KMW! Găsești disponibile variante cu 4, 8 și 16 canale ce suportă camere cu rezoluții de până la 4K. Profită de ofertă până la 15 ianuarie.

camera 2 megapixeli

Profită de ofertă și achiziționează camere HDCVI de 2 megapixeli cu IR la 50 de metri la un super preț! În plus, balunurile sunt gratuite. Oferta este valabilă până la 30 decembrie.

Testează noile Speed Dome-uri IP cu Inteligență Artificială! Acestea dispun de funcții avansate de protecție perimetrală, detecție facială, SMD Plus și tehnologie Starlight pentru o securitate sporită!

promotii hdcvi starlight 4k

Reduceri și noutăți la gama Starlight 4K de la KMW! Găsești disponibile modele HDCVI dome și bullet cu IR între 35 și 100 de metri, True WDR 120dB și lentilă fixă, varifocală sau cu zoom.

Solutii termice KMW

Descoperă soluțiile KMW de măsurare a temperaturii corporale! Acum găsești modele noi de camere termice și terminale de control acces cu recunoaștere facială și termometru!