Oras italienesc supravegheat de camere full color

Profită de promoție și achiziționează camere cu tehnologie Full Color, ce asigură imagini color pe timp de noapte! Sunt disponibile modele HDCVI și IP cu rezoluții de 2, 4 și 5 MP.

Toamna se numără ofertele promoționale la KMW! Până la finalul lunii octombrie beneficiezi de reduceri de până la 30% și balunuri gratuite la o serie de camere HDCVI.

promotie camere kmw

În luna august 2021, achizițiile la KMW vin cu surprize! Beneficiezi de reduceri de preț la o serie de echipamente HDCVI și IP din gama KMW și Dahua, iar la achiziția modelelor KM-200EP, KM-500EP, KM-200W și KM-500W, balunurile sunt gratuite.

Ti-am pregătit o nouă ofertă specială valabilă până la finalul lunii mai. La orice cameră HDCVI din gama KMW comandată de pe platforma B2B și vei primi balunurile bonus.

ehipamente KMW

Profită până la finalul lunii mai de super reduceri la camerele HDCVI de 2/5/8MP din gama KMW și Dahua. La o parte din modelele disponibile, balunurile sunt gratuite.

camere kmw promotional

Profită până la finalul lunii aprilie de super reduceri și balunuri gratuite la o serie de modele HDCVI și IP selectate. Sunt disponibile camere de supraveghe și înregistratoare cu până la 5 ani garanție.

promotie camere kmw

Profită până la finalul lunii martie de reduceri de până la 30% și balunuri gratuite la o serie de camere HDCVI de 2 și 5 megapixeli. Acestea sunt dotate cu lentilă fixă, IR la 50/100 de metri și beneficiază de 5 ani garanție.

camere supraveghere kmw

Profită de reducerile de preț la camerele IP de 4 megapixeli și NVRurile 4K. Sunt disponibile modele dome și bullet cu IR la 30 de metri și NVRuri cu 4 și 8 canale.
 

promotie dvr-uri kmw

Ți-am pregătit super reduceri la DVRurile KMW! Găsești disponibile variante cu 4, 8 și 16 canale ce suportă camere cu rezoluții de până la 4K. Profită de ofertă până la 15 ianuarie.