Promo Testere portabile 4K

Vești bune anul are! Până pe 31 ianuarie 2020 poți achiziționa testerele multifuncționale 4K la un preț special.

Dotate cu sistem de operare Android, acestea permit testarea camerelor IP/ HDCVI/ AHD/ TVI/ CVBS/SDI cu rezoluție 4K, precum și control PTZ și testarea cablurilor TDR. Cele două modele de 7 inch (KM-T7F-4K, KM-T7-4K) dispun și de accesoriu pentru identificarea cablurilor, ieșire 4K HDMI și intrare HDMI Full HD.

În plus, testerul KM-T7F-4K are o funcție avansată ce permite măsurarea nivelului semnalului din fibra optică și dispune de multimetru digital încorporat.

Toate cele 3 modele sunt dotate cu baterie de litiu, ce asigură o funcționare de 7 ore la modelul KM-T4-4K și 13 ore pentru modelele KM-T7F-4K, KM-T7-4K.

Testerele sunt portabile, au modul WiFi încorporat și reprezintă un echipament de un real folos în activitatea de instalare a echipamentelor de securitate.

*Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2020 și se adresează exclusiv firmelor autorizate de Poliția Română pentru instalarea echipamentelor de supraveghere. La produsele incluse în oferă nu se mai aplică alte discounturi suplimentare.


KM-T7-4K
Tester portabil pentabrid 4K

Detalii KM-T7-4K

KM-T7F-4K
Tester portabil multifuncțional 4K

Detalii KM-T7F-4K