Bucură-te de avantajele tehnologiei de ultimă generație din domeniul supravegherii video cu Speed Dome-urile IP cu Inteligență Artificială de la KMW Systems.

KM-SD425C-IP-AI, KM-SD225C-IP-AI și KM-SD225D-IP-AI sunt dotate cu funcții avansate de protecție perimetrală (tripwire, detecție intruși), detecție facială, SMD Plus (smart motion detection plus) și detecție obiect abandonat/lipsă ce asigură o monitorizarea video superioară și completă.

Cele trei Speed Dome-uri pot declanșa alarma în funcție de tipul țintei – persoane sau vehicule și filtrează automat alarmele false cauzate de animale, frunze, lumină foarte puternică. Aceste dotări împreună cu funcțiile inteligente mai sus menționate sunt bazate pe algoritmi de inteligență artificială și deep learning ce duc supravegherea video la un nivel superior.

KM-SD425C-IP-AI, KM-SD225C-IP-AI și KM-SD225D-IP-AI sunt o soluție potrivită inclusiv pentru proiectele de supravegherea video în condiții de iluminare dificilă sau întuneric datorită tehnologiei Starlight cu care sunt dotate și IR-ului la 100/150 de metri.

Noile Speed Dome-uri IP cu Inteligență Artificială beneficiază de o garanție de 5 ani.

 

KM-SD225C-IP-A
Speed Dome IP Starlight 2Mp

Detalii KM-SD225C-IP-AI

KM-SD225D-IP-AI
Speed Dome IP 2Mp

Detalii KM-SD225D-IP-AI

KM-SD425C-IP-AI
Speed Dome IP 4Mp

Detalii KM-SD425C-IP-AI