Ce fac dacă am uitat parola?

Ce fac dacă am uitat parola de acces pe DVR?

Pentru a accesa un DVR Dahua aveți nevoie de o parolă. Această parolă este compusă din maximum 6 caractere. La 5 încercări consecutive nereușite de logare pe un cont pe DVR, acesta va bloca respectivul cont până la primul restart (fie comandat de pe un alt cont cu drepturi de administrator, fie restart de mentenanță programat, fie scoatere și apoi repunere sub tensiune). Din momentul în care este restartat, DVRul va debloca toate conturile blocate anterior, accesul lor putând fi reluat după introducerea corectă a parolei definite.

Dacă ați uitat, pierdut etc. parola din diverse motive, trebuie să cunoașteți parola ”master” pentru ziua în curs pentru o putea reseta pe cea uitată/ pierdută. Fiecare DVR posedă o astfel de parolă, pe care o puteți folosi pentru a vă conecta pe contul "admin" (sau alt cont cu drepturi de administrare). După logare intrați in secțiunea Advanced → Accounts (Avansat → Utilizatori) și selectați opțiunea "Modify Password" (Modifică Parola). În dreptul câmpului "Old Password" (Parolă veche) introduceți parola master.

Pentru a intra în posesia parolei master pentru DVRul dvs., pentru ziua în curs, luați legătura cu departamentul tehnic.