functie people counting

Acum găsești în ofertă o nouă cameră IP cu tehnologie Starlight și Inteligență Artificială. Aceasta dispune de funcții avansate de detecție facială, protecție perimetrală și people counting, oferind astfel un nivel avansat de securitate.

Descoperă noile modele de NVRuri 4K de la KMW Systems! Acum găsești în ofertă variante cu 8/ 4 hard diskuri, 64/ 32/ 16 canale și 5 ani garanție.

solutii ANPR KMW

Acum găsești în ofertă noi soluții ANPR de Acces Parcare și Trafic cu 5 ani garanție. Testează-le și tu!

noutati craciun KMW

Primul cadou de Crăciun te așteaptă la KMW Systems!

noutati alarme ajax

Descoperă noutățile la gama de alarme wireless Ajax! Acum găsești în ofertă centrala inteligentă Hub 2 Plus, MultiTransmitter și StreetSiren Double Deck.

Nou în ofertă! Acum găsești disponibile modele de camere IP cu tehnologie Starlight și True WDR, IR între 30~80m, lentilă cu zoom motorizat, funcții inteligente și 5 ani garanție.

camere hdcvi kmw

Acum găsești în portofoliu nostru modele noi de camere HDCVI cu rezoluție de 4, 5 și 8 megapixeli, microfon încorporat, IR între 30m și 80m și garanție 5 ani.

Descoperă noile echipamente KMW Systems de Control Acces! Acum găsești disponibile controllere pentru 4 ieșiri independente, control acces standalone waterproof, precum și cititoare RFID cu 5 ani garanție.

solutie incendiu kmw

Testează noile sisteme de incendiu de la KMW Systems! Vă punem la dispoziție o gamă variată de echipamente adresabile și convenționale cu 5 ani garanție!

supraveghhere invatamant online

Ți-am pregătit KITuri pentru o bună desfășurare a actului de învățământ online în noul an școlar! Aceste KITuri asigură o vizualizare optimă a unei zone extrem de importante din sala de clasă: tabla.