nvr kmw

Ai aflat de noile NVR-uri 4K din gama KMW? Găsești două modele, de 8 și 16 canale, cu două porturi SATA, compresie smart H.265+ și alarmă. Acestea suportă camere de până la 8MP cu Inteligență Artificială.

camere quick to install

Descoperă noile camere Quick to install din gama HDCVI KMW! Sunt disponibile două modele de dome-uri cu rezoluție de 2 megapixeli, IR la 50/30 de metri și microfon încorporat. Noile camere au 5 ani garanție.

noutati videointerfoane kmw

Descoperă noutățile și promoțiile la gama de videointerfoane KMW! Sunt disponibile posturi de interior și de exterior, inclusiv modele wireless, cu 5 ani garanție.

camere full color

Testează noile camere HDCVI Full Color cu rezoluție de 2 megapixeli și lumină albă la 20 de metri! Acestea asigură imagini color, cu detalii superioare pe timp de noapte și în condiții de iluminare scăzută.

Descoperă camerele de supraveghere HDCVI Full Color cu lumină albă și microfon încorporat, potrivite în multe aplicații de supraveghere complexe!

camere ip cyber security

Descoperă noile modele de camere IP Full Color din oferta KMW! Cu rezoluții de 4MP, lumină albă, funcții inteligente și microfon, acestea sunt ideale pentru supraveghere pe timp de noapte.

camera starlight 4g

Descoperă noua cameră IP 4G din gama KMW! Aceasta are o rezoluție de 5 megapixeli și este dotată cu IR la 80 de metri, lentilă motorizată, tehnologie Starlight, microfon și slot microSD. Camera beneficiază de 5 ani garanție.

switch kmw

Testează noile switch-uri Full Gigabit din gama KMW! Găsești variante cu până la 16+8 porturi ce asigură o viteză de transmisie de 1000mb/s. Noile modele beneficiază de 5 ani garanție.

echipamente videointerfonie kmw systems

Acum găsești în ofertă noi modele de videointerfoane IP wireless de la KMW Systems. Sunt disponibile posturi de exterior și de interior cu 5 ani garanție. Testează-le și tu!

noutati DVR uri KMW cu AI

Testează noile DVRuri cu Inteligență Artificială de la KMW Systems! Găsești disponibile modele cu 4, 8, 16 și 32 de canale ce dispun de funcții de protecție perimetrală, recunoaștere facială și Smart Motion Detection Plus.