Testează noua extensie de alarmă pentru DVRuri de la Dahua! Ușor de conectat, consum redus, cu 16 intrări/ 6 ieșiri alarmă.

Consultă gama completă de accesorii Dahua pentru sisteme de supraveghere IP!
 

Descoperă noile modele de switchuri PoE Dahua, cu management, Hi-PoE și până la 4000 adrese MAC.
 

În perioada 10-11 octombrie va avea loc la București expo-conferința Smart Cities of Romania, eveniment organizat cu scopul de a promova conceptul de oraș inteligent și de a asigura un schimb de informații utile între participanți.

Experimentează cea mai bună calitate a imaginilor cu noua cameră IP 4K IPC-HFW5830E-Z, cu senzor STARVIS™, IR 50m, lentilă motorizată, intrare audio și alarmă!

Performanțe crescute în condiții de iluminare scăzută, detalii clare, culori vibrante și nuanțe bine definite sunt doar câteva dintre avantajele aduse de tehnologia Starlight.

Joacă în liga profesioniștilor cu noul Speed Dome IP, cu o rezoluție de 5 megapixeli, 30X zoom optic, IR la 200m și Hi-PoE!

Nou în ofertă! Monitoare Dahua industriale cu rezoluție înaltă de 1920x1080, timp de răspuns de 5ms și tehnologie OD (OverDrive).

Testează noile camere de supraveghere HDCVI Starlight de 2 Megapixeli! Condițiile de luminozitate scăzută nu vor mai reprezenta o problemă.

Încearcă noul DVR HDCVI Pentabrid, XVR7816S, cu 16+8 canale video și 8 porturi SATA!