Camere supraveghere parcari

Descoperă noutățile și promoțiile la camerele ANPR din gama KMW! Acestea pot fi utilizate cu succes atât în gestionarea accesului în parcări, cât și pentru monitorizarea traficului.

Camere bullet si dome cu un inregistrator pe fundal

Descoperă noua serie de camere IP KMW cu rezoluție de 5 megapixeli, tehnologie Starlight, IR la 40/50 de metri și 5 ani garanție. Sunt disponibile inclusiv modele cu microfon încorporat.

Panou fotovoltaic

Descoperă cel mai nou produs din oferta KMW Systems! KM-PF80W-40 este un panou fotovoltaic de 80W și acumulator 40Ah Li-Ion, ideal pentru alimentarea camerelor de supraveghere cu energie solară.

Camere speed dome deasupra unui oras

Testează cel mai nou model de speed dome IP din gama KMW! Cu o rezoluție de 4 megapixeli, IR la 150 de metri, tehnologie Starlight, Auto tracking și Inteligență Artificială, KM-SD432D-IP-AI reprezintă o opțiune performantă pentru multiple proiecte de securitate.

Yale inteligente cu bluetooth KMW Systems

Noi modele de yale inteligente sunt acum disponibile în ofertă. Acestea permit deblocare de pe telefon, cu amprentă, parolă, card Mifare sau cheie mecanică. Testează-le și tu!

Inregistratoare cu POE pe fundal negru si rosu

Descoperă noile NVRurile cu PoE din gama KMW. Sunt disponibile modele cu 4, 8 sau 16 canale și 4, 8 sau 16 porturi PoE. Echipamentele beneficiază de 5 ani garanție.

Huburi Ajax pe fundal negru

Alege cel mai premiat sistem de alarmă din Europa și testează noile echipamente Ajax din ofertă! Acum găsești pe stoc Hub 2 4G, ReX 2 și VhfBridge Lite.

Inregistratoare prin retea pe un fundal gri cu o camera de supraveghere pe unul din ele

Pentru o supraveghere video avansată, alege NVR-urile 4K ce suportă camere cu Inteligență Artificială din gama KMW. Sunt disponibile modele cu 8, 16, 32 sau 64 de canale și 2,4 sau 8 porturi SATA.

Monitoare KMW pe un fundal albastru

Testează noile monitoare LED industriale din gama KMW Systems!

Camera IP full color 4K

Testează noua cameră Full Color KM-IP839TY-AS-HF din gama IP KMW! Aceasta este o cameră de supraveghere pentru exterior, de tip bullet, cu rezoluție de 8 megapixeli, funcții IVS, comunicare audio bidirecțională și care permite înregistrarea unui mesaj audio personalizat.