Descoperă modelele disponibile de switchuri PoE de la Dahua! Cu până la 24 de porturi ePoE, design industrial, management și sistem rackabil, acestea asigură o distanță de transmisie de până la 250 de metri.

În perioada 18-20 octombrie, KMW Systems vă așteaptă la cel mai important eveniment din industria de Securitate, Romanian Security Fair 2018.

Pentru instalări profesioniste, alege accesoriile Dahua! Consultă lista întreagă de cutii de distribuție și alimentare, carcase, suporți și adaptoare.
 

Vezi transceiverele video Wi-Fi 5G de la Dahua cu unghi de deschidere de 40°, respectiv 360°, acoperire de până la 5km și funcție auto ranging.
 

Nou pe stoc! Bariere auto trafic intens cu senzor radar inclus pentru prevenirea închiderilor accidentale, viteză 0.6s la braț ≤ 3m, 1s la braț > 4m!

Vezi soluția completă Dahua pentru supravegherea video a vehiculelor: camere auto, DVRuri auto, monitoare și accesorii.

Finalul lunii iulie a adus un eveniment unic pe piața sistemelor de securitate din România, Dahua Starlight Show, ce a reunit peste 100 de participanți din sectorul public și privat.

Cu senzor STARVIS™, lentilă fixă sau motorizată, funcții IVS, Smart IR la 50m și ePoE, noile camere IP de 6Mp asigură supraveghere video la o calitate superioară!

Adăugăm o nouă cameră de tip speed dome la seria de camere HDCVI de 4 MP.


Am introdus în oferta noastră de produse o gamă nouă de posturi de videointerfonie IP de la Dahua, de exterior, care se pliază pentru 1, 2 sau 4 familii.