Testează noile sisteme de incendiu de la KMW Systems! Vă punem la dispoziție o gamă variată de echipamente adresabile și convenționale cu 5 ani garanție!

supraveghhere invatamant online

Ți-am pregătit KITuri pentru o bună desfășurare a actului de învățământ online în noul an școlar! Aceste KITuri asigură o vizualizare optimă a unei zone extrem de importante din sala de clasă: tabla.

Descoperă gama KMW de switchuri PoE și accesorii IP! Sunt disponibile switchuri industriale cu până la 24 de porturi PoE, injectoare PoE, splittere și module pentru transmisie fibră optică.

camere hdcvi kmw

Descoperă noile camere HDCVI din gama KMW Systems! Sunt disponibile modele cu Starlight și True WDR, IR între 20 și 40 de metri și rezoluții de până la 4K, iar garanția este de 5 ani.

control acces cu termometru

Descoperă noile terminale de Control Acces cu recunoaștere facială și termometru cu infraroșu! Acestea măsoară temperatura și alarmează atunci când detectează o temperatură ce depășește pragul normal stabilit.

Testează noile scannere termice pentru măsurarea temperaturii corporale de la KMW Systems. Acestea sunt portabile, au o precizie foarte ridicată și sunt extrem de utile în lupta împotriva coronavirusului.

masurare temperatura corporala

Acum găsești în oferta noastră soluții Dahua pentru măsurarea temperaturii corporale, ce pot fi foarte eficiente în lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

Testează noul NVR cu Inteligență Artificială, KM-NVR6216-I, ce integrează funcții performante de protecție perimetrală și recunoaștere facială.

Acum găsești în oferta noastră carcase antiexplozie, cu IR la 50-100m, anticorozive și impermeabile, ideale pentru supravegherea video a zonelor cu risc de explozie.

Instalare rapidă de pe telefon, comunicare prin Ethernet, WiFi 2G&3G, comunicator GPRS inclus, baterii cu autonomie de 5-7 ani incluse și integrabilitate CCTV sunt doar câteva dintre avantajele pe care sistemele Ajax le oferă.