Consultă gama completă de videointerfoane modulare IP de la Dahua! Acestea pot fi personalizate în funcție de necesitățile proiectului, oferind astfel o flexibilitate crescută!

Vezi noutățile din gama Home Dahua! Cu microfon și difuzor încorporate, funcție Wi-Fi, IR la 10m și monitorizare de pe smartphone, acestea sunt ideale pentru siguranța familiilor.

Vezi noua cameră IP de la Dahua cu funcție People Counting, 2 senzori de 3 megapixeli și analiză video inteligentă 3D.

Nou în ofertă! Speed Dome IP Starlight 2 MP cu zoom optic 45X și laser de până la 550 metri, ideal pentru supravegherea zonelor ample.

Nou în ofertă! Controller Master de la Dahua pentru 4 uși independente ce suportă 200.000 de utilizatori, 150.000 de înregistrări și permite până la 16 extensii de 2 sau 4 uși.

Vezi noile modele de camere IP de la Dahua cu tehnologie ePoE ce asigură o distanță de transmisie de până la 800 de metri.

Încearcă noile modele Control Acces Standalone Waterproof Dahua pentru exterior, cu amprentă sau RFID și până la 30.000 carduri valide și 150.000 înregistrări.

Nou în ofertă! Testează noile modele IP Pinhole de la Dahua de 2 sau 4 megapixeli, funcții IVS, intrări audio și alarmă și microSD.

[Video] KMW Systems și Dahua sărbătoresc 10 ani de colaborare!
 

Nou în ofertă! Speed dome IP Dahua de 2 Mp, cu tehnologie Starlight, IR la 100 de metri și funcții inteligente.