Cu o rezoluție de 2 sau 4 megapixeli, IR până la 50m, compresie H.265 și micro SD, noile camere IP cu zoom sunt o variantă ideală pentru o supraveghere eficientă. Disponibil și model cu True WDR, IVS, microfon.

Dragi parteneri, suntem foarte încântați să vă anunțăm că am lansat o o gamă nouă de produse!

Noi modele pe stoc! Testere portabile pentru camere 4K - IP/ HDCVI/ AHD/ TVI/ CVBS/SDI cu sistem de operare Android, 7" sau 4", intrare & ieșire HDMI, cu posibilitatea de testare nivel semnal fibră optică și cablu TDR, modul wi-fi încorporat.

Testează noua cameră ANPR 2MP pentru control barieră, cu algoritm încorporat de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare și funcție acces control integrată, IR la 40 de metri și lentilă cu focalizare manuală 5~50mm.

yale inteligente kmw systems

Nou pe stoc! Yale inteligente ce permit deblocare direct de pe telefon - prin bluetooth sau prin gatewayul WiFi, folosind amprentă, card RFID, parolă sau cheie mecanică. Acestea pot genera instant parole de acces temporare, de pe telefon.

Vezi noile modele de switchuri de la Dahua și alege modelul care ți se potrivește: cu PoE și management, cu porturi gigabit sau ethernet industrial.
 

Acum pe stoc! Tester portabil Dahua cu sistem de operare Android, intrare și ieșire HDMI, accesoriu identificare cablu, multimetru digital încorporat și PoE.
 

Pentru imagini de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare scăzută vă propunem noua camera HDCVI de 2Mp cu tehnologie Starlight, lentilă motorizată, microfon încorporat High Quality Audio și IR la 80m.

Nou în ofertă! Interfon cu posibilitate apelare grup, deblocare de la distanță și integrare alarmă. Vezi și kit-ul de videointerfonie wireless la un super preț!

Pe 16 mai, KMW Systems împreună cu echipa Dahua Technology România și o parte din distribuitorii săi oficiali, a fost gazda unei noi ediții a evenimentului Dahua Starlight Show.