KMW Systems - o companie de top în furnizarea de echipamente și soluții pentru supraveghere video, alarmare și videointerfonie


Respect pentru clienți


KMW Systems este o prezență profesionistă pe piața sistemelor de securitate din România încă din 2004. Credem în importanța construirii unor parteneriate de încredere și de aceea ne tratăm clienții așa cum ne-am dori și noi să fim tratați: cu respect, răbdare, responsabilitate și focalizare pe necesitățile acestora.
 

Importator autorizat


Deținătoare a 592 brevete, incluzând și 20 brevete de invenții, Dahua s-a poziționat pe piața mondială de securitate ca o companie inovatoare, axată pe cercetarea și dezvoltarea celor mai performante echipamente. KMW Systems este partener oficial și importator autorizat Dahua în România.
 

Importator autorizat


Încă de la lansare, Ajax s-a impus pe piața sistemelor de securitate prin soluții inovațoare, fiabile și inteligente, devenind în scurt timp unul dintre cei mai mari producători europeni de sisteme de securitate. În prezent este cel mai premiat sistem de alarmă wireless din Europa. KMW Systems este partener oficial și importator autorizat Ajax în România.

Certificări


ISO9001

Deținerea certificatului ISO9001: 2015 reprezintă o confirmare a calității produselor, serviciilor noastre și a respectului față de clienții noștri.

Importator Autorizat DAHUA în România

Colaborând cu importatorul autorizat aveți acces la ultimele tehnologii, posibilități de implementare a unor soluții avansate și suport tehnic profesional pe termen lung.

Importator Autorizat AJAX în România

Vă punem la dispoziție cel mai premiat sistem de alarmă wireless din Europa, recunoscut pentru performanțele extraordinare pe care le oferă.

Garanțiile KMW Systems pentru un parteneriat de succes


transport gratuit garantat
testeaza produsul garantat
stocuri suficiente garantate

garantie 5 ani
suport tehnic garantat
service rapid garantat


Proiecte de succes care au implementat produse și soluții de la KMW Systems