KMW Systems - o companie de top în furnizarea de echipamente și soluții pentru supraveghere video


Importator autorizat


Deținătoare a 592 brevete, incluzând și 20 brevete de invenții, Dahua s-a poziționat pe piața mondială de securitate ca o companie inovatoare, axată pe cercetarea și dezvoltarea celor mai performante echipamente. KMW Systems este partener oficial și importator autorizat Dahua în România.

Respect pentru clienți


KMW Systems este o prezență profesionistă pe piața sistemelor de securitate din România încă din 2004. Credem în importanța construirii unor parteneriate de încredere și de aceea ne tratăm clienții așa cum ne-am dori și noi să fim tratați: cu respect, răbdare, responsabilitate și focalizare pe necesitățile acestora.

O nouă tehnologie


Adaptându-se necesităților pieței, Dahua lansează în 2013 tehnologia HDCVI. Aceasta este o soluție pentru aplicații video de înaltă definiție(megapixel), oferind transmisii pe distanțe mari, fără întârzieri, la un cost redus. Soluția HDCVI include camere, DVRuri și diverse accesorii.

Certificări


Importator Autorizat DAHUA în România

Colaborând cu importatorul autorizat aveți acces la ultimele tehnologii, posibilități de implementare a unor soluții avansate și suport tehnic profesional pe termen lung.

ISO9001

Deținerea certificatului ISO9001: 2015 reprezintă o confirmare a calității produselor, serviciilor noastre și a respectului față de clienții noștri.

Proiecte de succes care au implementat sisteme de supraveghere DAHUA


Garanțiile KMW Systems pentru un parteneriat de succes


transport gratuit garantat
testeaza produsul garantat
stocuri suficiente garantate

garantie 24 luni
suport tehnic garantat
service rapid garantat