Academia Elim din Timișoara

Academia Elim este o gradiniță și școală primară în Timișoara, unde cei mici au parte de un mediu sigur. La acest mediu, a contribuit MC Sistem, prin integrarea unui sistem de detecție din gama KMW format din centrală, detectori și sirene, ce a venit în completarea sistemelor de supraveghere.

Siguranța este prioritară pentru noi toți, de aceea, Academia Elim a ales să minimizeze riscurile prin montarea sistemelor antiincendiu. Sistemele de incendiu răspund rapid la o creştere de temperatură, acestea detectează creșterea anormală a temperaturii și apariția fumului.

Ținând cont de nevoile particulare ale unei instituții de învățământ, echipa MC Sistem a indentificat zonele și a integrat în sălile de curs, pe căile de circulaţie, și în spaţiile şi încăperile auxiliare următoarele echipamente:

  • 1 Centrală adresabilă cu o interfață grafică ușor de utilizat pentru configurare și monitorizare, model KM-FA6000 
  • 52 de detectori mixti de fum și temperatură cu structură plug-in, model KM-FA6120  + socluri
  • 3 Module extensie o bucla, cu 256 adrese, model KM-FA6001 
  • 5 Sirene cu flash de interior cu indicator acustic și visual, model KM-FA6200  + 2 Sirene de exterior autoalimentate, model Doge F24
  • 12 Butoane de incendiu, model KM-FA6300 
  • 5 Module adresabile de intrare-ieșire, model KM-FA6410 
  • Și, în sfârșit, 1 Sursă de alimentare auxiliară de 5A și 1 de 10A

Amintim că integrarea întregului sistem a însemnat și instalarea cablurilor și configurarea echipamentelor, apoi, testarea, și punere în funcțiune, iar pasul final a fost instruirea angajațiilor responsabili.

Vestea bună este că soluțiile noastre îndeplineasc cerințele obligatorii EN54, au soft de bază inclus și 5 ani garanție. De asemenea, sistemele KMW sunt proiectate special să asigure protecție în aplicații mici, mari şi foarte mari, aplicații precum ansambluri rezidențiale, platforme industriale, clădiri de birouri, instituții, spitale, aeroporturi sau centre comerciale.

Notă:
Acest articol a fost realizat în colaborare cu partenerul nostru MC Sistem, companie autorizată pentru instalarea sistemelor de securitate.

MC Sistem 0742089109  | office@mcsistem.ro