Camere Dahua pentru supravegherea orașului Pitești

În toamna anului 2018, Primăria orașului Pitești a decis extinderea sistemului de supraveghere al orașului cu noi echipamente Dahua care să asigure o monitorizare eficientă a spațiilor publice și un nivel crescut de securitate pentru cetățeni.

Soluție de supraveghere Dahua pentru Balta Valea Argovei

Balta Valea Argovei este o zonă de pescuit din județul Călărași, cu un fond piscicol bogat și un amplasament de 12 hectare, ideal pentru pasionații de pescuit.

Soluții Dahua de supraveghere video și Control Acces pentru securizarea fermei Avicarvil

Parte a grupului Carmistin, Avicarvil, cunoscută și sub numele de La Provincia este o companie românească cu un mare potențial pe piață, ce are ca obiect de activitate creșterea păsărilor. Oferta Avicarvil este una bogată în produse din carne de pasăre de o calitate superioară, acestea fiind distribuite atât pe plan național, cât și internațional.

Soluție HDCVI Dahua pentru supravegherea companiei IAMU SA Blaj

Înființată în anul 1972, IAMU SA Blaj este o companie cu peste 700 de angajați, ce are ca obiect de activitate fabricarea şi livrarea produselor de mecanică fină din categoria accesoriilor, echipamentelor şi elementelor de completare pentru maşini-unelte şi a componentelor de tehnică liniară.

Casele de pariuri Mozzart sunt supravegheate cu echipamente Dahua

Mozzart este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de case de pariuri din țară, cu agenții în peste 22 de orașe. Aceștia oferă o varietate de sisteme de joc - pariuri sportive, pariuri live, pariuri pe numere și casino online, oferta lor fiind una dintre cele mai bune de pe piață.

Complexul rezidențial Orhideea Gardens a ales Dahua.

Orhideea Gardens este un ansamblu rezidențial modern situat în București, ce cuprinde 5 blocuri, cu peste 400 de apartamente și 600 de locuri de parcare. Parterul complexului găzduiește o clinică dentară, un club spa, un restaurant, o grădiniță, o spălătorie auto și spații de birouri ce însumează cca 6000 mp.

Sedona Office Building a implementat Soluții Dahua de supraveghere video, Control Acces și Videointerfonie.

Sedona Office Building reprezintă unul dintre cele mai moderne showroom-uri de aparatură fiscală, software și accesorii din București. Clădirea găzduiește atât birouri, cât și service, magazie, arhivă, iar la ultimul etaj un spațiu locativ.

Sisteme de supraveghere Dahua pentru reabilitarea podurilor feroviare de la Fetești și Cernavodă

În anul 2014, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat începerea unor lucrări de reabilitare a podurilor de cale ferată peste Dunăre, Km152+149 și Km165+817, linia CF București - Constanța, proiectul fiind unul cu finanțare europeană.

O nouă policlinică Regina Maria a fost securizată cu echipamente Dahua

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria este una dintre cele mai cunoscute și apreciate din țară. De la anul înființării și până în prezent Regina Maria a investit continuu în deschiderea unor noi clinici, ajungând în prezent la peste 30 de locații în București și în țară.

Iulius Mall Timișoara a implementat soluția HDCVI Dahua pentru supraveghere video

În anul 2015, Iulius Mall Timișoara a avut peste 15,7 milioane de vizitatori, fiind al doilea cel mai popular centru comercial din România. La un astfel de trafic pietonal a fost necesară adoptarea unor soluții și măsuri de securitate performante.