Soluții real time de la KMW Systems au fost implementate în institutii de invatamant renumite pentru programul “școala online”

KMW Systems și firma instalatoare Omega Digital Company au furnizat soluții real time pentru programul “școala online” Colegiului Național Pedagogic Regina Maria și Liceului cu program sportiv “Cetate” din Deva.

solutie masurare temperatura corporala

Mai multe instituții și companii au ales soluții Dahua de măsurare a temperaturii corporale furnizate de KMW Systems

Pentru a limita raspândirea coronavirusului, mai multe instituții publice și entități private au ales soluții Dahua de măsurare a temperaturii corporale puse la dispoziție de importatorul KMW Systems și firmele instalatoare partenere.

Plantații de afini supravegheați cu Dahua

Cu o suprafață de 54 de hectare, plantațiile de afini din localitatea I.L. Caragiale, județul Dâmbovița sunt supravegheate cu ajutorul unui sistem de supraveghere video pus la dispoziție de KMW Systems și Sensortech.

Supraveghere Dahua pentru comuna Bârla

Cu peste 5000 de locuitori și bogate resurse de petrol, Bârla este o comună din judetul Argeș ce a ales un sistem de supraveghere video de la Dahua, asigurate de KMW Systems și Daria Telecom.

Mall-ul Value Centre din Baia Mare este supravegheat cu soluții Dahua

Finalul anului 2018 a venit cu o veste bună pentru maramureșeni. În luna decembrie a fost inaugurat un nou mall în Baia Mare, ce găzduiește branduri naționale și internaționale de fashion și electronice, un hypermarket Carrefour, loc de joacă pentru copii și parcare.

Universitatea Națională de Apărare Carol I din București supravegheată cu soluții Dahua

Una dintre cele mai râvnite instituții de învățământ pentru cei care vor să urmeze o carieră în domeniul militar este Universitatea Națională de Apărare Carol I din București.

Camere Dahua pentru supravegherea orașului Pitești

În toamna anului 2018, Primăria orașului Pitești a decis extinderea sistemului de supraveghere al orașului cu noi echipamente Dahua care să asigure o monitorizare eficientă a spațiilor publice și un nivel crescut de securitate pentru cetățeni.

Soluție de supraveghere Dahua pentru Balta Valea Argovei

Balta Valea Argovei este o zonă de pescuit din județul Călărași, cu un fond piscicol bogat și un amplasament de 12 hectare, ideal pentru pasionații de pescuit.

Soluții Dahua de supraveghere video și Control Acces pentru securizarea fermei Avicarvil

Parte a grupului Carmistin, Avicarvil, cunoscută și sub numele de La Provincia este o companie românească cu un mare potențial pe piață, ce are ca obiect de activitate creșterea păsărilor. Oferta Avicarvil este una bogată în produse din carne de pasăre de o calitate superioară, acestea fiind distribuite atât pe plan național, cât și internațional.

Soluție HDCVI Dahua pentru supravegherea companiei IAMU SA Blaj

Înființată în anul 1972, IAMU SA Blaj este o companie cu peste 700 de angajați, ce are ca obiect de activitate fabricarea şi livrarea produselor de mecanică fină din categoria accesoriilor, echipamentelor şi elementelor de completare pentru maşini-unelte şi a componentelor de tehnică liniară.