Profităm de fiecare ocazie în care putem atrage atenția asupra proiectelor de securitate.

Ansamblul rezidențial Four City North, dezvoltat de compania Eden Capital Development, este situat în zona de nord a capitalei și întrunește cele mai exigente cerințe în materie de siguranță, calitate și confort.

Poveștile împărtășite sunt o sursă de inspirație și de informații. Deoarece din analiza noastră proiectele tip Mall-uri sunt în continuare în creștere în toată țara, azi continuăm cu o nouă poveste de succes din zona de retail, semnată MNL Project Security.

Desen cu un arici si scris mare Gymboland dedesupt

Cu toții ne dorim să oferim copiilor noștri o experienţă deosebită și sigură.

Gymboland este un spațiu dedicat copiilor, un loc de joacă unde toți copiii se simt în siguranță. Gymboland este o poveste, în care copiii sunt prinți și prințese, aventurieri desăvârșiți sau eroi curajoși. Aici au loc spectacole, petreceri sau ateliere de creație.

Sistem de supraveghere video KMW Systems la Crama Balla Géza

Pentru creșterea gradului de siguranță și calitate, Crama Balla Géza a identificat necesitatea implementării unui sistem de supraveghere video în parteneriat cu SISTEM ALARM.

Vedere interior mall Dambovita

Securitate video și control acces pentru Dâmbovița Mall

În centrul comercial Dâmbovița Mall din Târgoviște au fost integrate sisteme de securitate video și control acces din gama KMW și Dahua.

Bloc in Timisoara Romania

Sistem antiincendiu și supraveghere video KMW pentru un bloc din Timișoara

Un bloc de 12 etaje din Timișoara este securizat cu ajutorul unui sistem antiincendiu și a unei soluții de supraveghere video HDCVI puse la dispoziție de Deconsis Solution și KMW Systems.

Echipamente de supraveghere video KMW Systems pentru Liceul cu program sportiv “Cetate”

Liceul cu program sportiv “Cetate” din Deva este supravegheat cu ajutorul unui sistem de supraveghere video asigurat de KMW Systems și Omega Digital Company.

Fabrica Fornetti a ales echipamente de supraveghere KMW Systems

Fabrica Fornetti a trecut printr-un proces important de modernizare, concretizat prin implementarea unui nou sistem de supraveghere video asigurat de KMW Systems și firma instalatoare Deconsis Solution.

Școala și primăria comunei Strunga supravegheate cu echipamente KMW Systems

Pentru creșterea gradului de siguranță în cadrul primăriei și în cadrul școlii Strunga, reprezentanții comunei au decis implementarea unor sisteme de supravegere video ce au fost asigurate de KMW Systems și firma instalatoare Mai Net.