Receptie producator local cu mobilier personalizat si sisten antiincendiu

Sistem antiincendiu KMW pentru Mit-Mob din Suceava

Proiectul antiincendiu de la Mit-Mob a avut de bifat câteva cerințe importante, care să asigure o securitate sporită și să permită o intervenție promptă și eficientă dacă situația o impune.

Gradinita Elim din Timisoara

Siguranța este prioritară pentru noi toți.

Academia Elim este o gradiniță și școală primară în Timișoara, unde cei mici au parte de un mediu sigur. MC Sistem a integrat aici un sistem antiincendiu din gama KMW format din centrală, detectori și sirene.

Value Centre Barlad parcare

Descoperim în continuare proiectul Bârlad Value Centre, semnat MNL Project Security.

Știm deja că cei de la MNL Project Security au experienţă în instalarea şi întreţinerea sistemelor de securitate. Practic, aceștia oferă garanţia unui sistem de securitate corect instalat, eficient şi în conformitate cu prevederile legale şi exigentele standardelor de calitate.

Profităm de fiecare ocazie în care putem atrage atenția asupra proiectelor de securitate.

Ansamblul rezidențial Four City North, dezvoltat de compania Eden Capital Development, este situat în zona de nord a capitalei și întrunește cele mai exigente cerințe în materie de siguranță, calitate și confort.

Poveștile împărtășite sunt o sursă de inspirație și de informații. Deoarece din analiza noastră proiectele tip Mall-uri sunt în continuare în creștere în toată țara, azi continuăm cu o nouă poveste de succes din zona de retail, semnată MNL Project Security.

Desen cu un arici si scris mare Gymboland dedesupt

Cu toții ne dorim să oferim copiilor noștri o experienţă deosebită și sigură.

Gymboland este un spațiu dedicat copiilor, un loc de joacă unde toți copiii se simt în siguranță. Gymboland este o poveste, în care copiii sunt prinți și prințese, aventurieri desăvârșiți sau eroi curajoși. Aici au loc spectacole, petreceri sau ateliere de creație.

Sistem de supraveghere video KMW Systems la Crama Balla Géza

Pentru creșterea gradului de siguranță și calitate, Crama Balla Géza a identificat necesitatea implementării unui sistem de supraveghere video în parteneriat cu SISTEM ALARM.

Vedere interior mall Dambovita

Securitate video și control acces pentru Dâmbovița Mall

În centrul comercial Dâmbovița Mall din Târgoviște au fost integrate sisteme de securitate video și control acces din gama KMW și Dahua.

Bloc in Timisoara Romania

Sistem antiincendiu și supraveghere video KMW pentru un bloc din Timișoara

Un bloc de 12 etaje din Timișoara este securizat cu ajutorul unui sistem antiincendiu și a unei soluții de supraveghere video HDCVI puse la dispoziție de Deconsis Solution și KMW Systems.

Echipamente de supraveghere video KMW Systems pentru Liceul cu program sportiv “Cetate”

Liceul cu program sportiv “Cetate” din Deva este supravegheat cu ajutorul unui sistem de supraveghere video asigurat de KMW Systems și Omega Digital Company.

Mai multe articole...