Soluții Tehnice Dedicate

Concepte și proiecte echipamente supraveghere video Dahua

solutie integrata securitate banci

Soluție de securitate pentru bănci

Soluție de supraveghere video ce răspunde în mod eficient provocărilor legate de securitatea clienților și a personalului atât în interiorul cât și în exteriorul băncii.

Detalii Soluție

management parcari cu integrare ANPR

Management parcări cu ANPR

Echipamente inteligente ce identifică și recunosc plăcuțele de înmatriculare ale vehiculelor, permițând deschiderea și închiderea automată a barierei, precum și afișarea locurilor de parcare disponibile.

Detalii Soluție

solutie supraveghere restaurant

Securitate
Restaurante

Sisteme de securitate de ultimă generație pentru supraveghere video, securitatea casieriei, managementul angajaților și protecție împotriva furturilor.
 

Detalii Soluție

solutie anpr

ANPR
 

Sistem de recunoaștere automată a numerelor de înmatriculare ale vehiculelor aflare în mișcare, ce poate măsura viteza de deplasare și traficul.
 

Detalii Soluție

management-parcari

Management
Parcări

Tehnologie avansată de analiză video ce indică locurile de parcare libere și oferă posibilitatea de recunoaștere numere de înmatriculare.
 

Detalii Soluție

incalcare-viteza

Încălcare
Limită Viteză

Sistem ce încorporează cea mai nouă tehnologie radar și oferă multiple posibilități de integrare în orice condiții meteorologice.
 

Detalii Soluție

fortare-semafor

Forțare
Semafor

Soluție ce integrează multiple moduri de detecție și oferă posibilitatea personalizării pentru diferite încălcări ale regulilor de circulație.
 

Detalii Soluție

supraceghere-vegicule

Supraveghere
Vehicule

Sistemul propus de către Dahua Technology detectează în mod automat diverse încălcări ale regulilor de circulație și transferă datele către dispecerat.
 

Detalii Soluție

Concepte și proiecte videointerfonie Dahua

apelare-urgenta

Apelare de urgență audio-video

Soluție ce oferă posibilitatea apelării de urgență din locuri publice și înregistrarea de mesaje audio și video pentru redări ulterioare.

Detalii Soluție

scoli-gradinite

Aplicație Școli și Grădinițe

Soluție ce oferă posibilitatea gestionării accesului în școli, grădinițe și clădiri anexe în scopul menținerii siguranței copiilor și a cadrelor didactice.

Detalii Soluție

cladiri-comerciale

Clădiri
Comerciale

Modalitate sigură și eficientă de a monitoriza și controla accesul în clădirile comerciale ce are ca scop prevenirea accesului persoanelor nedorite.

Detalii Soluție