Vreau să comand produsele disponibile la KMW Systems

Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor Dahua!

Deoarece echipamentele din oferta noastră necesită experiență în instalare și mentenanță ulterioară, vă recomandăm să le achiziționați prin intermediul unei firme autorizate pentru instalarea sistemelor de supraveghere video. Trebuie doar să le menționați opțiunea de a instala echipamente Dahua.

Căutați o companie autorizată?

Consultați lista completă a companiilor autorizate pentru instalarea sistemelor de securitate pusă la dispoziție pe site-ul Poliției Române. Aceasta poate fi descărcată accesând butonul de mai jos și selectând din lista deschisă secțiunea "Evidența SC sisteme alarmă".



De asemenea, ne puteți contacta  oricând pentru a vă oferi recomandările noastre.


Avantajele colaborării cu o firmă instalatoare:

  • Experiență și profesionalism - atunci când apelați la o firmă instalatoare aceasta face o examinare a amplasamentului, oferă sfaturi pertinente privind plasarea camerelor și stabilește tipul de echipamente potrivite în funcție de necesitățile fiecărui proiect în parte. În plus, oferă consultanță în alegerea celei mai potrivite tehnologii și soluții.
  • Încredere în instalare – un tehnician calificat vă oferă siguranța instalării corecte a noului sistem, vă prezintă pașii necesari pentru folosirea acestuia și răspunde la toate întrebările dvs. În plus, instalatorii autorizați au mai setat acest tip de sistem și cunosc cu exactitate modul său de operare și funcționare. Astfel, șansele de a se produce o greșeală sunt considerabil reduse.
  • Rezolvarea problemelor și suport – specialiștii în instalarea sistemelor de supraveghere video pot rezolva cu ușurință problemele întâmpinate în momentul instalării și pot repara sau înlocui sistemul la nevoie. De asemenea, un avantaj important este că aceștia vă pot oferi suport și training în folosirea cu succes a noului sistem.
  • Tehnologie avansată – având în vedere evoluția tehnologică din ultimii ani, colaborarea cu o echipă de profesioniști vă poate oferi acces la ultimele noutăți din domeniu. De asemenea, unele echipamente necesită cunostințe tehnice avansate pentru a putea fi instalate și configurate corespunzător.