Întâlnirea a avut loc la Cluj și l-a avut ca protagonist pe Jacek Węglarz, Training Manager la Dahua Polonia, care a susținut o prezentare interactivă, cu informații interesante și utile pentru firmele instalatoare prezente. Avantajele utilizării echipamentelor Dahua în diverse proiecte de securitate, cele mai noi tehnologii aduse la nivelul camerelor de supraveghere și DVR-urilor, ultimul model de tester lansat și NVRul cu Inteligență Artificială au fost doar câteva dintre topicele dezbătute în cadrul evenimentului.

Invitații au avut de asemenea posibilitatea de a testa la standul KMW Systems o serie de echipamente Dahua de ultimă generație și de a interacționa în mod direct cu echipa tehnică și de vânzări, care au stat la dispoziția acestora cu detalii suplimentare și consiliere pentru integrarea soluțiilor Dahua în noi proiecte de succes.

Pe parcursul evenimentului, standul KMW Systems a fost unul dintre principalele puncte de atracție, fiind asaltat de invitații dornici să își încerce norocul la un joc la care toți participanții au fost câștigători.

“Roata Norocului” a adus invitaților premii care mai de care mai atractive (camere de supraveghere home, testere HDCVI, accesorii pentru instalare etc.), surpriza pregătită de KMW Systems fiind primită cu mult entuziasm de cei prezenți.

Galerie foto Starlight Show 2019